phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook

07723526432 of mobil phone number

Rating for 07723526432

6
Name / Company: Albert E (1)
Types of call: Unknown (1)
Ratings: 6
In other countries: 2 in Indonesia
Search requests: 205
Assessment: neutral, slightly negative (tellows Score 6)
check call critically

Details about this number

Area Code: mobil phone number - United Kingdom
Telephone number: 077-23526432
International: +447723526432
Address: Details  
Further Information:
Find out
This info is supplied without liability.

Trends

Views last month: 37
Request Trend: Search requests are consistent and spread often on weekdays

Ratings for 07723526432

Rate the number
  1. Rai reported number 07723526432 as Albert E

    Ngaku nya sih di ig bule ganteng namanya @albertberry8234 dari london tinggal di liverpool direktur oil company, duda anak 1 n nyokapnya lg treatment kanker di london. Karena tmn follow dia ya direspon n ganteng jg hihihi...Dari foto2 n video banyak bgt dikirim hampir percaya. Obral modus kata cinta, nikah, muallaf n mau beli dirumah di indonesia. Hati2 gaes pas diajak videocall alasan kamera error or badsignal mulu, di wa jg tampilannya recconecting mulu jadilah malas nanggapin lgs blocked udah pasti gak bener. Hari gini kang gojek n sayur aja bs videocall an hahaha

    vidya replied 2020-06-06 16:04:40
    aku juga di modus dia mau deketin aku, mau muallaf segala, untung ak browsing klo byk penipuan cinta bule, dia ngaku duda anak 1 istrinya meninggal krn kanker payudara, dia tinggal di Liverpool kerja di perusahaan minyak, anaknya tinggal sm ibunya di London, ak jg smpet percaya dia kirim foto jg, pas vidcall reconnecting, dia nyapa di IG, ig nya @michealanderso__1, ak iseng respon, nah abs ak googling krn byk penipuan ak wa dia bilang dia scammer dia gak ngaku, tp abs itu ak di block sm dia haha
    Rai replied 2020-06-07 04:41:15
    iya potonya sama persis, ig sebelum nya udah di laporin makanya ilang. semoga ke tracking ya keberadaan itu orang dan ditangkap. Hati2 modusnya selalu berujung uang. di forum yang lain ada nenek2 ketipu 700juta sama yg ngakunya datuk dr malaysia.
    vidya replied 2020-06-07 16:13:48
    iya parah ya smg cpt ketangkep tu orng bs jd itu bukan foto dia ya, klo itu bnr dia sayang bgt ganteng2 penipu ya, smg cpt ketangkep dia, ak di unfollow dan di block nmr ak haha udh ketauan ketakutan kali dia ngilang deh

Should I leave a rating?
If this phone number keeps calling you, the answer should be yes!
Leaving a rating about this number creates a caller 'profile' in our database, allowing other users to inform themselves on the nature of the call before they pick up the phone. This is a step along the path to making unwanted calls a thing of the past. If there are numerous entries for a specific number, we will try to trace the caller and check their legitimacy. Required fields are marked with . Please note our Terms of Use!

Protect your comment against removal! As a registered user, we will contact you before anyone can remove your comment.

If you are the owner of the number or if you have additional information on the company, please use special company listing for more details.
New rating for the number 07723526432


I'd like to be notified about updates on this number.

 
If you are the owner of the number or if you have additional information on the company, please use special company listing for more details.
Possible ways of writing the number 07723526432
  • (077)23526432
  • 077-23526432
  • 00447723526432
  • (0)-77-235-26432
  • (077)-235-26432
  • (077) 235 26432
  • +447723526432
  • +44 7723526432
  • (004477) 23526432
  • (0044)-77-23526432
  • (+44) 77 235 26432
  • 077/23526432

Distribution of call types and caller names in reviews

Unknown
1 reports
Albert E
1 reports
Accept

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Individual settings can be changed in the Privacy Policy. We do not support the Do Not Track browser option (CalOPPA). Further Information